Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κάνεις και εσύ αυτό το στυλιστικό λάθος κάθε φορά που αγοράζεις κάποιο νέο ρούχο;


Πρέπει, λοιπόν, να μάθεις ποιο είναι για να μην το ξανακάνεις.
Με τον παραπάνω τίτλο δεν θέλω να υπονοήσω ότι κάποια δεν πρέπει να φοράει εκείνο ή το άλλο κομμάτι, ωστόσο υπάρχει ένας στυλιστικός κανόνας που καλό είναι να τον τηρούμε ευλαβικά αν θέλουμε να ξεχωρίζουμε με τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Και δυστυχώς, βλέπουμε καθημερινά πολλές γυναίκες γύρω μας, να τον παραβαίνουν. Είναι ένας κανόνας που δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε τάσεις, αλλά έχει διαχρονική ισχύ. Παρόλα αυτά, έχει περάσει 





τόσο πολύ στα ψιλά που ακόμα και οι πιο γνωστές fashion editors στον κόσμο τον αγνοούν. Και είναι ο εξής απλός: Πρέπει να κόβεις τις ραφές από τις κλειστές τσέπες. Και δεν το λέμε μόνο για χρηστικούς λόγους γιατί οι περισσότερες από τις τσέπες που είναι ραμμένες σε φούστες, σακάκια και παντελόνια, είναι πολύ μικρές και δεν χωράνε σχεδόν τίποτα. Το λέμε, λοιπόν, για αισθητικούς λόγους και μόνο.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις έχεις, διότι όσο μένουν πάνω στο ρούχο δεν αναδεικνύεται η γραμμή του, αφού σε αυτή την περίπτωση αντί το στρίφωμα να γλιστράει στο σώμα σου και να το κολακεύει, θα ζαρώνει. Τα κασταστήματα και οι σχεδιαστέςχρησιμοποιούν αυτές τις «ψεύτικες ραφές» σε jackets, παντελόνιακαι καμιά φορά σε στενές φούστες, προκειμένου τα κομμάτια να διατηρούν τη γραμμή τους όταν βρίσκονται στην κρεμάστρα και όταν μεταφέρονται. Παρόλα αυτά, όταν αγοράσεις κάτι από τα παραπάνω πρέπει να τις αφαιρέσεις. Είναι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους ραμμένιτς γιακάδες σε κάποια πανωφόρια. Δεν είναι μόνιμο κομμάτι του ρούχο και όσο μένει πάνω δεν σε αφήνει να δείξεις ακόμα κομψή και δεν επιτρέπει στο ρούχο να αναδείξει την γραμμή του. Μην αργείς... πιάσε το ψαλιδάκι τώρα!
http://www.queen.gr