Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

How To: Πώς να φορέσεις σήμερα το boyfriend jean σου

Καλά και τα μαγιό, αλλά σαν τα jeans δεν έχει.
Με το φθινόπωρο να μας κλείνει το μάτι και να μας περιμένει στην γωνία -μην δυσανασχετείς έχεις περάσει τόσες καλοκαιρινές μέρες με μαγιό και καυτά σορτς δεν μπορεί θα σου έλειψαν λίγο και τα μακριά παντελόνια- τα jeans μοιάζουν στυλιστικός μονόδρομος για τους επόμενους μήνες και εμείς ψάχνουμε πάντα νέους και ευφαντάστους τρόπους για να φορέσουμε τα δικά μας.
Και επειδή τα boyfriends jeans κάνουν τρελό comeback για τη νέα σεζόν δες παρακάτω 5 κλασικούς αλλά και πιο «φρέσκους» τρόπους να βάλεις το δικό σου και να είσαι πάντα στυλάτη και in fashion! Yγ. Φυσικά και το logo T-shirt και ένα ζευγάρι old school sneakers είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για να ολοκληρώσεις το denim look σου.
Με boho ύφος
Επέλεξε ένα φαρδύ printed top σε ανοιχτούς τόνους, σαν την Hailey Baldwin.









Θηλυκά
Με preppy μπλούζα και γόβες σαν τη Rihanna.
Mε κλασικά, μαύρα κομμάτια
Ένα αντισυμβατικό ρούχο, όπως είναι το jean του μπορεί να φορεθεί και σε πιο επίσημες περιστάσεις, αν το συνδυάσεις με μαύρα κομψά κομμάτια. Δες την Zoe Kravitz τι καλά που τα κατάφερε!
Sexy και όποιος αντέξει
Αν έχεις τους κοιλιακούς της Bella Hadid δεν υπάρχει λόγος να μην φορέσεις ένα στενό crop top με το denim, φαρδύ παντελόνι σου.


https://www.facebook.com/groups/208191269317746/?fref=ts
Με ανδρόγυνο τρόπο
Μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου με brogues (φθινόπωρο έρχεται) και ένα biker jacket. Δεν θα είσαι σαν αγόρι, θα είσαι σοφιστικέ με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο.
http://www.queen.gr