Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

3 κανόνες ομορφιάς που μπορείς να καταπατήσειςΘέλεις να μάθεις ποιο είναι αυτοί;

Η αλήθεια είναι ότι ο πλανήτης της ομορφιάς είναι γεμάτος από dos & dont's. Κανόνες αυστηρούς που ξέρεις όμως ότι καλό είναι  να τους ακολουθείς γιατί το μόνο που θέλουν είναι να σε προστατέψουν από πιθανά λάθη. Όπως πάντα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αυτή  τη στιγμή λοιπόν, υπάρχουν 3 σημαντικές απαγορεύσεις που μπορείς να αγνοήσεις και απλά να κάνεις το δικό σου. Είσαι έτοιμη να μάθεις ποιες είναι αυτές; 
Άφησε τη ρίζα στα μαλλιά σου να κάνει την εμφάνισή της. Θυμάσαι που μέχρι και πριν από μερικά χρόνια ήταν σχεδόν εγκληματικό το να φαίνεται η ρίζα στα μαλλιά σου; Από την εποχή που μπήκε η τάση ombre κάπως άρχισε να χαλαρώνει αυτός ο κανόνας με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ακόμη και δεδομένο ότι θα πρέπει να είναι εμφανής η στα μαλλιά.




Όλο αυτό όμως σε λογικό πλαίσιο και όχι να είναι τα μισά σου μαλλιά καστανά και τα υπόλοιπα κόκκινα. Χρειάζεται μια ισορροπία. Όπως για παράδειγμα να επισκεφθείς τον κομμωτή σου και να του πεις να περάσεις μερικές ανταύγειες επάνω από τη ρίζα που έχει εμφανιστεί για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. 
 Είναι cool να πηγαίνεις στο γυμναστήριο βαμμένη. Εννοείται πως όταν το λέμε αυτό δεν εννοούμε smoky eyes και κόκκινα χείλη. Όμως σίγουρα δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα στο να εμφανιστείς στο γυμναστήριο με μια ελαφριά βάση, ουδέτερη σκιά, μια στρώση μάσκαρα και ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος στα χείλη.
https://www.facebook.com/groups/208191269317746/?fref=ts

Είναι ωραίο να εμφανίζεσαι περιποιημένη ακόμη και σε αυτούς τους χώρους. Πρόσεξε μόνο οι συνθέσεις των καλλυντικών που θα επιλέξεις να είναι φιλικές προς την έντονη άσκηση ώστε να μην σε προδώσουν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Αναζήτησε waterproof και long lasting φόρμουλες.
Μη φοβάσαι να μπλέκεις καλλυντικά από διαφορετικά brands και budget. Παλιά πολλές από εμάς επιλέγαμε το μακιγιάζ μας από ένα, το πολύ δυο διαφορετικά brand ομορφιάς. Η λογική του μix n match όμως που ακολουθούμε στα ρούχα σίγουρα ισχύει και εδώ.
Οπότε προσπάθησε να ψάξεις και να βρεις ότι καλύτερο ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο, από πολλές και διαφορετικές μάρκες, για να μπορέσεις έτσι να προσεγγίσεις τη δική σου custom made τελειότητα. Η μόνη υπεύθυνη για το νεσεσέρ σου είσαι εσύ και μόνο. Οπότε αν κάθε φορά που το ανοίγεις βλέπεις να ξεπροβάλουν πολλές και διαφορετικές υπογραφές μην σε ανησυχεί καθόλου αυτό. 

http://m.followme.gr/