Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Το μαύρο φόρεμα δείχνει ακόμα καλύτερο το καλοκαίρι

Δεν χρειάζεται να αγαπάτε ιδιαίτερα το μαύρο χρώμα στα ρούχα για να παραδεχτείτε ότι ένα little black dress είναι ό,τι καλύτερο και πιο πρακτικό έχει υπάρξει, ever. 
Από το να μας δίνει λύση κάθε φορά που στεκόμαστε μπροστά από τη ντουλάπα και "δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε" μέχρι το να μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά το βράδυ, ένα μικρο μαυρο φορεμα όλες μας μάς έχει σώσει έστω και μία φορά στη ζωή μας. 
Καθώς λοιπόν πρόκειται για ένα essential piece που υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, συνήθως δεν το χωρίζουμε σε εποχές, παρά τη σκούρα αποχρωσή του  που για πολλές γυναίκες μπορεί να θεωρείται άκρως χειμερινή.
Αντίθετα, μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα και το καλοκαίρι με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο (μη σας πω και περισσότερο) chic, επιτρέποντάς μας να του αλλάξουμε ύφος και στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και την ανάγκη κάθε περίστασης. 
Μιας και το καλοκαίρι το φοράμε αμάνικο και συνήθως σε πιο κοντό μήκος, σε συνδυασμό με τη 




γυμνή επιδερμίδα δεν δείχνει τόσο σκούρο, όπως τον χειμώνα που το φοράμε με παλτό και σακάκια. 
Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο πρωινό, δεν έχουμε παρά να το συνδυάσουμε με φλατ ή sneakers και ένα T-shirt από μέσα, το οποίο μπορούμε να βγάλουμε προς το απόγευμα και να γίνει τέλειο για τη βραινή μας έξοδο. 
Το καλοκαίρι μπορούμε να επιλέξουμε πιο εύκολα ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες όπως μια ανοιχτή πλάτη ή μερικά cut outs στο πλάι, κάτι που τον χειμώνα συνήθως δεν αναδεικνύεται τόσο εύκολα με τα πανωφόρια. 

http://jenny.gr