Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τι ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών

Οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν. Ορισμένοι έχουν ήδη γυρίσει, οι περισσότεροι όμως ετοιμάζουν τώρα βαλίτσες για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.
Προσοχή όμως! Επειδή το πακετάρισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο, σου παρουσιάζουμε 10 πράγματα που δεν πρέπει να βάλεις στις αποσκευές σου!
Και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις και θα βαρύνουν απίστευτα την βαλίτσα σου. Θες να το ρισκάρεις πληρώνοντας παραπάνω χρήματα στο check in, αν υπερβείς το όριο των κιλών;
Πολλά προϊόντα για τα μαλλιά
Ξέρουμε ότι θες να περιποιηθείς την κόμη σου, που τόσο αγαπάς, όμως σκέψου συνετά. Ποιο το νόημα να πακετάρεις σαμπουάν, conditioner, deep conditioner, ζελέ, λακ, αντηλιακό μαλλιών και εγώ δεν ξέρω τι άλλο; Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία παρέχουν προϊόντα για το λούσιμο, οπότε μην φορτώνεις άσκοπα τις αποσκευές σου.






Πιστολάκι μαλλιών
Πολλές γυναίκες κουβαλούν το πιστολάκι μαζί τους, ακόμα και για να πάνε ένα διήμερο. Πέραν του ότι κάποια καταλύματα παρέχουν πιστολάκι, τι θα έλεγες να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο; Μην ξεχνάς πως είσαι σε διακοπές και δεν πρέπει να σε απασχολούν τέτοια θέματα. Άσε που κάποιοι το βρίσκουν και απίστευτα σέξι!
Παπούτσια για κάθε περίσταση
Πάρε το πολύ δύο ζευγάρια, ένα πιο επίσημο για τις εξόδους και ένα καθημερινό, ιδανικό για περπάτημα. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Εξοπλισμός κάμερας
Τώρα σοβαρά, πρόκειται να χρησιμοποιήσεις το τρίποδο,τους τρεις φακούς και το επιπλέον φλας που πήρες μαζί σου; Σκέψου συνετά!
Εξοπλισμός γυμναστικής
Εντάξει υπάρχουν κάποιοι που ξυπνάνε το πρωί και πάνε για τζόκινγκ στις διακοπές τους, αλλά ας το ομολογήσουμε, είναι πολλοί λίγοι! Μην πάρεις παπούτσια για τρέξιμο και φόρμες γυμναστικής, γιατί ο μόνος ιδρώτας που πρόκειται να ρίξεις είναι στην παραλία, κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, πίνοντας δροσερές μπύρες!
Πετσέτες
Αν το ξενοδοχείο δεν σου παρέχει πετσέτες, ξανασκέψου το και μην το επιλέξεις για τη διαμονή σου!
Πολλά βιβλία
Συγχαρητήρια που σου αρέσει το διάβασμά, αλλά μην κουβαλήσεις μαζί σου όλη την βιβλιοθήκη! Δεν πρόκειται να τα διαβάσεις όλα και είναι αρκετά βαριά. Ένα-δύο αρκούν!
Πολλοί συνδυασμοί ρούχων
Οι διακοπές συνήθως είναι ολιγοήμερες. Μην πακετάρετε όλη την γκαρνταρόμπα σας, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα μείνει άθικτη στη βαλίτσα. Για πιο επίσημες περιστάσεις, 2-3 φορεματάκια αρκούν.
Τεχνολογικά gadgets
Οι διακοπές έχουν νόημα, όταν αποφορτίζεστε από ό,τι κάνετε καθημερινά. Μην κουβαλάς μαζί σου, laptop, tablet και dvd-player. Πάρε μόνο τα απαραίτητα και ελάφρυνε τις αποσκευές σου.
Κοσμήματα
Αν δεν αντέχετε να τα χάσετε, μην τα πάρετε μαζί σας! Δεν χρειάζεται να δείξετε σε όλους το πανάκριβο κολιέ σας, γιατί ο κίνδυνος της κλοπής καραδοκεί! Πάρτε μαζί σας faux bijoux για… μικρότερες απώλειες.

πηγή:http://www.travelstyle.gr