Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Shirt Backwards Trend: To πουκάμισο... αλλιώς!

 Μπορείς και φέτος να βάλεις το πουκάμισό σου από την ανάποδη χωρίς να σε περάσουν για τρελή
 O πιο hot τρόπος να βάλεις φέτος ένα διαχρονικά κλασικό κομμάτι, όπως το πουκάμισο σου είναι αφήνοντας ακάλυπτο τον έναν ώμο σου. Ρίχνοντας δηλαδή την μία πλευρά του. Το γράψαμε αυτό σε προηγούμενο άρθρο μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι ο μόνος hot τρόπος! Συγκεκριμένα η τάση που έχουμε ξεχωρίσει εδώ και δύο χρόνια είναι αυτή όπου φοράς το πουκάμισό σου από την ανάποδη πλευρά.
Δηλαδή την μπροστά πλευρά, με τα κουμπιά προς τα πίσω, και την 


πίσω πλευρά μπροστά. Επειδή μιλάμε για ένα ανεπιτήδευτα sexy τρόπο να το φορέσεις, μπορεί να αφήσεις εντελώς γυμνή την πλάτη σου με το να έχεις ξεκούμπωτα τα κουμπιά και να το δέσεις έναν κόμπο στο τελείωμα. Μπορείς όμως να βάλεις από μέσα και ένα lingerie crop top με διαφάνεια και δαντέλα δίνοντας ένα πιο επίσημο, βραδινό twist στο ντύσιμό σου.
Το συγκεκριμένο trend, τολμάμε να πούμε, πως κινείται πλέον στα όρια του κλασικού καθώς έχει φωτογραφηθεί και φορεθεί περισσότερο από κάθε άλλο πέρυσι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Και ίσως είναι και η πρώτη τάση που καθιερώνει το πουκάμισο και σαν ένα κομψό και αισθησιακό κομμάτι, με urban χαρακτήρα, που φοριέται και εκτός γραφείου! Αν λοιπόν εσύ έχεις συνδυάσει το γαλάζιο shirt σου με ένα corporate παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα σακάκι... ξανασκέψου το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το βάλεις με jean παντελόνι, σορτς και στενή φούστα. Και να είσαι πιο chic από ποτέ ...

queen.gr