Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Style guide: 8 τρόποι να φορέσεις την τζιν φούστα σου

Γιατι το φετινό καλοκαίρι, είναι total denim..
Ανοιξη σημαίνει αέρινα φορέματα, ethnic μοτίβο στα ρούχα, αξεσουάρ στα μαλλιά και φυσικά πολύ, πολύ denim. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι τζιν φούστες κάθε τέτοια εποχή είναι στη λίστα με τα προσωπικά μας must-have. Είναι πάντα μια σταθερή και στιλάτη λύση, που στα πολύ θετικά του έχει ότι ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τους σωματότυπους. Mini, maxi ή και midi, σε ανοιχτόχρωμη ή πιο σκούρα απόχρωση, ένα είναι το σίγουρο, η τζιν φούστα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.
1. Συνδύασε μια μίνι τζιν φούστα με κουμπιά, με ένα λευκό boho τοπ και ολοκλήρωσε το σύνολο με lace-up σανδάλια σε nude απόχρωση και καφέ κρεμαστή τσάντα. Μια εμφάνιση που μπορείς να επιλέξεις από το πρωί έως το βράδυ.
2. Mια midi φούστα σε denim ύφασμα (με ένα σκίσιμο μπροστά), θα ισορροπήσει μοναδικά με ένα απλό λευκό tank top. Για extra στιλ, κράτησε μια καφέ τσάντα (κρεμαστή ή σε backpack μορφή) και φόρεσε τα πιο στιλάτα mules στην ίδια απόχρωση. Τέλος για τσαχπινιά, δέσε τυχαία ένα skinny μαντήλι και κάνε την διαφορά



3. ''Σπάσε'' το ασπρόμαυρο συνηθισμένο σύνολο με μια ψηλόμεση τζιν φούστα με κουμπιά και στο κάτω μέρος διάλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Sporty & chic στο λεπτό!
4. Δεν υπάρχει πιο κλασικό ντύσιμο από ένα ασπρόμαυρο ριγέ τοπ με μια τζιν μίνι φούστα. Φυσικά αν θες να το φέρεις στο σήμερα, δεν έχεις παρά να επιλεξεις μια μαύρη κρεμαστή τσάντα και lace-up μπαλαρίνες ή σανδάλια (είναι τάση μην το ξεχνάς!). 
5. Ποιος είπε ότι το denim ως ύφασμα δεν είναι από μόνο του formal; Και όμως ένα απλό λευκό πουκάμισο, με μια τζιν midi φούστα, με μια λεοπάρ skinny ζώνη και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες είναι το ιδανικό look για το γραφείο.
6. Συνδύασε το casual γκρι τοπ με midi φούστα και μαύρα strappy πέδιλα και κάνε την εμφάνιση σου να μοιάζει συγχρόνως casual και εντυπωσιακή.
7. Σαν δεύτερη επιλογή στο γραφείο, μην πεις όχι σε ένα ριγέ πουκάμισο σε συνδυασμό πάντα με μια midi φούστα. Για μια αλλαγή, διάλεξε nude αξεσουάρ και παπούτσια! Μια άκρως καλοκαιρινή επιλογή, τόσο chic και θηλυκή look.
8. Πες hello στη denim φούστα σε Α γραμμή και φόρεσε από πάνω ένα λευκό τοπ με λεπτομέρειες δαντέλας. Cute outfit και τέλεια ιδέα για τις ζεστές μέρες!
http://www.followme.gr