Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Το έλαιο καρύδας θα σώσει την ρουτίνα της ομορφιάς σου Θα εκπλαγείς από τις χρήσεις του


Μπορείς να φτιάξεις καλλυντικά με πάρα πολλά σπιτικά υλικά αλλά οι περισσότερες διάσημες προτιμούν το καρυδέλαιο. Η αλήθεια είναι πως με το έλαιο καρύδας μπορείς να δημιουργείς πολλά καλλυντικά και να έχεις τεράστια οφέλη. Μήπως ήρθε ο καιρός να το δοκιμάσεις και εσύ;
Παρακάτω θα βρεις πολλές χρήσεις του.
Ως αποσμητικό. Το έλαιο καρύδας μπορεί να σταματήσει τα βακτήρια τα οποία προκαλούν την μυρωδιά.
Ως αφρό ξυρίσματος. Για λείες επιφάνειες θα χρειαστείς μόνο έλαιο καρύδας, βούτυρο καριτέ και έλαιο jojoba.
Ως conditioner. Το έλαιο καρύδας φτάνει έως και την ρίζα ενώ πολλά προϊόντα του εμπορίου όχι. Μία ώρα προτού κάνεις το μπάνιο σου άπλωσε το έλαιο στα μαλλιά. Τα μαλλιά σου θα λάμπουν υπέροχα!


Ως απολεπιστικό προσώπου. Αφαίρεσε τα νεκρά κύτταρα στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ με το μείγμα έλαιο καρύδας και καφέ ζάχαρη.
Ως ντεμακιγιάζ. Άπλωσε λίγο έλαιο καρύδας στο πρόσωπο, περίμενε μερικά λεπτά και ξέπλυνε με ζεστό νερό. Μέχρι και η αδιάβροχη μάσκαρα θα φύγει!
Ως αντιπυτιριδικό. Το έλαιο καρύδας περιέχει μια ουσία που βοηθάει στην πρόληψη πιτυρίδας.
Ως λαδάκι για τα πετσάκια. Ο χειμώνας κάνει τα πετσάκια σου σκληρά, αφυδατωμένα με αποτέλεσμα να σχίζονται. Άπλωσε λίγο έλαιο καρύδας και αυτό είναι παρελθόν!
Ως lipglossΑν δεν σου φτάνει το lipgloss που έχεις αλλά δεν προλαβαίνεις να πας στο κατάστημα ανάμειξε την τελευταία ποσότητα με έλαιο καρύδας. Τόσο απλό!
πηγή.followme.gr