Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ε.Σ.Α. - 3 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΄΄ΟΦΕΙΛΕΣ΄΄ !!! …ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΤΣΕ Ο ΄΄ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΄΄!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ H & M ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΟΦΕΙΛΗ 1η 
 Οφείλουμε να τονίσουμε και δημόσια την ικανοποίησή μας για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.
Είναι μια απόφαση που εμπεριέχει κυρίως έναν ΄΄ συμβολισμό ΄΄ απέναντι σε ένα διάτρητο ως  ανύπαρκτο νομικό πλαίσιο που θα όφειλε να ρυθμίζει το εμπορικό δίκαιο και την εμπορική χωροταξία της χώρας και να εξασφαλίζει στην αγορά συνθήκες  ΄΄ ισονομίας ΄΄ και ΄΄τίμιου ανταγωνισμού΄΄ και όχι τον παράδεισο ολιγοπωλιακών στρεβλώσεων και συμφερόντων.
ΟΦΕΙΛΗ 2η 
Οφείλουμε να καθησυχάσουμε τους ΄΄ανησυχούντες ΄΄ !!! στα social media κυρίως, ότι και η συγκεκριμένη πολυεθνική τελικά θα βρει τον τρόπο να ανοίξει…- νομικό πλαίσιο ΄΄κόσκινο ΄΄ με πολλές πόρτες και ακόμη περισσότερα παράθυρα διαθέτει η νεοαποικία του ΄΄ ελλαδιστάν ΄΄ - και η ΄΄ανάπτυξη΄΄ (τρομάρα μας) είναι κοντά …και δεν θα χρειάζεται να ξενιτεύονται σε άλλες πόλεις για να βρουν αυτή ή  άλλες πολυεθνικές να ψωνίσουν (έλεος….). Απλά να τους ενημερώσουμε, αν το θεωρούν σημαντικό, ότι  η παρουσία τους, όπως επίσημες έρευνες έχουν δείξει, μεγαλώνει την ανεργία γιατί σε κάθε θέση «μερικής εργασίας» που προσφέρουν αντιστοιχούν τουλάχιστον τέσσερις (4)  θέσεις ανεργίας, μέσα από τις επιπτώσεις που προκαλούν. 

ΟΦΕΙΛΗ 3η   
Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συντοπίτες καταναλωτές και φίλους…ότι η αγορά της πόλης μας διαθέτει τοπικές επιχειρήσεις με ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για όλα τα βαλάντια και με ΄΄ονοματεπώνυμο΄΄…, που τον τζίρο τους, σε αντίθεση με τις πολυεθνικές, τον ανακυκλώνουν και τον διαχέουν στον τόπο μας, προς όφελος και προς το συμφέρον του συνόλου της τοπικής κοινωνίας. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ  ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. 
Υ.Γ.
Και 1 σχόλιο
Για το κατάπτυστο, προσβλητικό και συκοφαντικό άρθρο  για την πόλη και τους κατοίκους της του ΄΄επαΐοντα΄΄ αρθρογράφου Αθηναϊκού ενημερωτικού site, του λέμε μόνο…Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΙΚΗΤΗ!!! Ευτυχώς που στο Αγρίνιο την έχουμε σε έλλειψη!!!
Για το θεωρητικό σκέλος της ανάλυσής του δεν προτιθέμεθα να του κάνουμε δωρεάν μάθημα πολιτικής οικονομίας (τι έμποροι θα ήμασταν άλλωστε ;;;) μπορούμε να τον παραπέμψουμε όμως στην πλούσια βιβλιογραφία που θα βρει αν πληκτρολογήσει  στην μηχανή αναζήτησης …΄΄ολιγοπωλιακή στρέβλωση
 

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.