Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

7 Στυλιστικά Λάθη που Πρέπει να Αποφεύγεις

Ναι, ok, σε ακούμε: στη μόδα δεν πρέπει να υπάρχουν κανόνες! Αυτή είναι η αλήθεια, και στην Anel αυτό είναι κάτι σαν το μότο μας! Είναι ο μόνος τρόπος να αφήνεις ελεύθερη τη φαντασία σου και να δημιουργείς συνεχώς νέα looks. Πρέπει να σπας συνεχώς τους κανόνες! Πώς μπορούμε λοιπόν να μιλάμε για στυλιστικά λάθη;
Ότι ίσχυε την προηγούμενη χρονιά, δεν ισχύει φέτος και σίγουρα ότι μας έλεγαν οι μαμάδες μας, δεν μπορεί να έχει βάση το 2017. Οι μόδες αλλάζουν, τα στερεότυπα γκρεμίζονται. Και είμαστε τόσο χαρούμενες που ζούμε σε μία εποχή που μπορούμε να φορέσουμε ότι πραγματικά θέλουμε, που ο κόσμος της μόδας επιβραβεύει και ψάχνει το διαφορετικό, που οι top σχεδιαστές μόδας εμπνέονται από το street style και που πλημμυριζόμαστε από πηγές έμπνευσης όλη τη μέρα, κάθε μέρα! Τι είναι λοιπόν αυτό, που είναι τόσο λάθος, ώστε να μην πρέπει να το φοράς ποτέ;
Η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ. Πραγματικά: Φόρεσε ότι θες, ότι σε εκφράζει, ότι σε κάνει να νιώθεις άνετη και όμορφη. Το θέμα είναι ότι μερικές από εμάς, ίσως θέλουμε κάποια βοήθεια στο να αποφεύγουμε το κιτς και το παλιομοδίτικο. Κάποια στερεά πράγματα, κανόνες, do’s & don’ts του στυλ,απλά για να αισθανόμαστε περισσότερο safe. Δες παρακάτω μερικά από αυτά.

7 Στυλιστικά Λάθη που πρέπει πάντα να αποφεύγεις

(ok, με μερικές εξαιρέσεις!)
  1. Ποτέ μην φοράς ψηλότερα τακούνια, από αυτά που μπορείς να περπατήσεις. Αυτό μπορεί σε κάποιες από εμάς να φαίνεται αυτονόητο, αλλά το έχουμε δει να συμβαίνει άπειρες φορές και πίστεψέ μας, δεν είναι όμορφο!
  2. Ποτέ μην φοράς push-up σουτιέν. Αντίθετα, αγάπησε τις φυσικές σου καμπύλες και τόνισέ τις με φυσικό τρόπο! Οι κοπέλες με πλούσιο ντεκολτέ πάντα θα σε ζηλεύουν που μπορείς να φοράς εξώπλατα top!
  3. Απέφυγε τα τεράστια λογότυπα. Ήταν κάποτε τις μόδας, ναι. Αλλά αυτό ήταν πίσω στο 2005. Πέρασαν 12 χρόνια!
  4. Κράτα ένα μέτρο στα αξεσουάρ. Μην φοράς πάνω από 3 κοσμήματα ταυτόχρονα. Αν διαλέξεις πχ ένα μαντήλι, άστο να είναι αυτό το κύριο αξεσουάρ σου και μην φορέσεις κάτι άλλο στο λαιμό. Απλό αλλά θαυματουργό tip.
  5. Ποτέ μην ντύνεσαι περισσότερο «επίσημα» από ότι απαιτεί η περίσταση. Σκέψου πρώτα πολύ καλά που πρόκειται να πας, και μετά επέλεξε outfit. Το timing είναι το παν, οπότε όσο και αν θες να φορέσεις το καινούργιο σου μίνι με παγιέτες, ίσως η βάπτιση της ανηψιάς σου να μην είναι ο κατάλληλος χώρος και χρόνος!
  6. Μην προσπαθείς πολύ. Το σημαντικό είναι να είσαι ΕΣΥ!
  7. Όχι διάφανα καλσόν! Προς θεού, απλά μην. Εξάλλου, αν έχει τόσο ζέστη για να φορέσεις διάφανο καλσόν, τότε πιθανόν να μην χρειάζεσαι καθόλου καλσόν, σωστά; 
 
anel-fashion.gr