Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

4 ρούχα που ταιριάζουν τέλεια σε όλες

Φυσικά και όλα τα ρούχα δεν είναι για όλες όμως υπάρχουν ορισμένα κομμάτια μόδας που αποθεώνουν κάθε ντύσιμο και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω για να 

Το στενό τζιν: 

Δεν χρειάζεται να έχεις αναλογίες μοντέλου για να φορέσεις το στενό τζιν και να δείχνεις αλλά και να νιώθεις υπέροχα μέσα σε αυτό. Το στενό τζιν- ή αλλιώς skinny-  αντίθετα με το τι πιστέυουν πολλές δεν είναι πως διαγράφει τυχόν ατέλειες του κορμιού σου. Σε αντίθεση με τα πιο φαρδιά παντελόνια τα στενά αγκαλιάζουν το σώμα σου και οι φυσικές σου καμπύλες δείχνουν ακόμη πιο υπέροχες. Αγάπησέ τες!

Κοντά τοπ: 

Και όμως! Μπορεί μέχρι τώρα να νόμιζες πως τα κοντά τοπ είναι μόνο για όσες έχουν κοιλιακούς-φέτες όμως η αλήθεια είναι πως δεν είναι έτσι.  Τα κοντά τοπ κολακεύουν όλες τις γυναίκες ακόμη και εκείνες που έχουν τα πιασίματά τους τραβώντας την προσχή στη μέση σου και κάνοντας τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και καλλίγραμμα ειδικά αν συναδυάσεις και το κατάλληλο παπούτσι από κάτω. Φυσικά και κοντό από κοντό διαφέρει και για τον λόγο αυτόν πρέπει να βρεςι το μήκος με το οποίο εσύ νιώθεις άνετα. 
http://troboukis-fashion.gr/

Οι pencil φούστες: 

Δεν υπάρχει πιο σέξι κομμάτι μόδας από την Pencil φούστα σου που αγκαλιάζει τις πιο σέξι καμπύλες του κορμιού σου ξεκινώντας από πάνω από του γοφούς σου που κατεβάινει μέχρι χαμηλά στα πόδια σου. 

Η ολόσωμη φόρμα: 

Η τέλεια ολόσωμη φόρμα αγκαλιάζει το σώμα σου και δημιουργεί μια πιο "ενιαία" εικόνα του κορμιού σου. Αν έχιες λιγάκι κοιλίτσα μπορείς να διαλέξεις μια ολόδωμη φόρμα που είναι λιγάκι πιο φαρδιά στην περιοχή της κοιλίτσας και δεν διαγράφει ενώ να είσαι βέβαιη πως πρόκειται για ένα κομμάτι μόδας που καταφέρνει να αναδείξει τέλεια τη γραμμή σου.