Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

3 Fashion tips για τα boyfriend jeans!

Τα boyfriend jeans είναι ίσως τα πιο άνετα τζιν που κυκλοφορούν και φυσικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη μόδα τα τελευταία χρόνια για μια casual εμφάνιση.
Συνηθίζουμε να το φοράμε στις πιο χαλαρές εμφανίσεις μας για να νιώθουμε άνετα. Με τον κατάλληλο τρόπο όμως ένα boyfriend jean μπορεί να φορεθεί απ’ το πρωί ως το βράδυ ανεξάρτητα την περίσταση.
Για να πετύχεις το σωστό στυλ πρέπει απλώς να αναρωτηθείς κάποια πράγματα την ώρα που ετοιμάζεσαι. Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς με ποια μπλούζα θα το συνδυάσεις και αν χρειάζεται να φορέσεις ζακέτα ή όχι. Έπειτα ποια παπούτσια θα φορέσεις αναλόγως για την περίσταση, φυσικά τα αξεσουάρ όπως τσάντα, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου,κλπ. και φυσικά το μακιγιάζ.
http://paul-christophe.gr/

Πώς να συνδυάσεις ένα boyfriend jean


Casual Look

baggy jeans casual look mix&match outfit
summer outfit winter outfit
Τα τζιν μπορεί να είναι τα πιο ευκολοφόρετα ρούχα, αλλά πρέπει να τα συνδυάσουμε σωστά και όχι να φορέσουμε από πάνω όποια μπλούζα πιάσουμε τυχαία μέσα από τη ντουλάπα. Αυτό που θέλουμε φυσικά είναι να είμαστε περιποιημένες σε κάθε μας έξοδο.
Για ένα casual outfit μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό ή μαύρο top με flat παπούτσια. Για το καλοκαίρι διάλεξε ίσια πέδιλα και μια crossbody τσάντα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ. Επίσης πρέπει να δώσεις σημασία στο μήκος της μπλούζας για να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Για τον χειμώνα ένα δερμάτινο μπουφάν ή ένα πιο μακρύ παλτό είναι ιδανικό και φυσικά τα sneakers. Τα κλασσικά adidas με τις χρυσές λεπτομέρειες ή κάποια με σχέδια είναι αυτό που θα απογειώσει το  styling και μια shopping bag.

Girly outfit

boyfriend jean me goves boyfriend jeans jean me skisimata
Υπάρχουν όμως οι μέρες που θέλουμε να ντυθούμε πιο girly, αλλά χωρίς να αποχωριστούμε το άνετο τζιν μας. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις μπορείς πάλι να διαλέξεις ένα απλό top αλλά να το συνδυάσεις με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.
Ένα τζιν με πολλά σκισίματα θα δώσει έμφαση στην εμφάνιση σου, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Σ’ αυτή την περίπτωση το tip είναι να βάλεις την μπλούζα λίγο μέσα από το παντελόνι για να δώσεις ένα loose ύφος.
Διαφορετικά μπορείς να διαλέξεις ένα ψηλόμεσο τζιν που αναδεικνύει τις καμπύλες και αφήνει ελεύθερη να εκφραστεί όλη τη θηλυκότητά σου.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς τζιν με ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το μήκος που σταματά το παντελόνι. Γύρισε το όσο πρέπει, ώστε να μένει ακάλυπτος ο αστράγαλος. Μ’ αυτό τον τρόπο θα δώσει ύψος, τα πόδια σου θα φαίνονται πιο ψηλά και φυσικά θα δείχνεις πανέμορφη φορώντας απλά το πιο άνετο παντελόνι σου.

Σοφιστικέ style

aggressive outfit jean me psilotakouno total jeans
Για να πετύχουμε ένα σοφιστικές στυλ συνήθως προτιμούμε υφασμάτινα παντελόνια ή φούστες και φορέματα. Ακόμα κι εδώ όμως ο σωστός συνδυασμός είναι το μυστικό. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ το boyfriend jean μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις.
Σ΄αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις μία μπλούζα με V ή ακόμα και ένα πουκάμισο. Για να δώσεις ακόμα πιο chic λάμψη, βάλε μέσα από το παντελόνι την μπλούζα ή το πουκάμισο και συνδύασε το με μια ζώνη.
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι απαραίτητα γι΄αυτή την επιλογή και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κλασσικά σχέδια ή σε κάποια με πολλά λουράκια. Τέλος το top of the hit για μια σοφιστικέ εμφάνιση είναι το κατάλληλο πανωφόρι. Θα σου συνιστούσα ένα σακάκι σε κλασσική , μακριά γραμμή ή ένα μακρύ παλτό.
Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο μοντέρνο touch σ’ αυτή την εμφάνιση μπορείς να παίξεις και με denim jackets.
http://www.ediva.gr/